Categorii

Producători

Rate

Detalii despre efectuarea unei comenzi la www.bicicletebucuresti.ro

 

Comanda pe site:

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida, in cazul in care nu doriti sa va inregistrati ca utilizator puteti face comanda punand la dispozitie informatiile necesare comenzii dar nu veti fi putea fi gestionat de catre baza de date a magazinului.
Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "Adăugă în Coş". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.
Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe "Coş de cumpărături". Pentru a trimite comanda faceti click pe "Comandă".
Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi.
Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu.
 
Comanda e-mail:
 
Puteti comanda produsele direct pe email, ne puteti trimite ce anume produse doriti direct pe adresa noastra de email: sportwin.bike@yahoo.com. Comanda trebuie sa includa datele dvs. de contact pentru a va putea trimite produsele.
 
 

Comanda la sediu:

Comenzile la sediul www.bicicletebucuresti.ro se pot plasa oricand in timpul programului de lucru.
 
Disponibilitatea produselor :
 
Produsele prezentate pe acest site sunt disponibile la comanda sau din stocul magazinului in limita stocului disponibil. In urma plasarii unei comenzi veti fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii si estimarea termenului de livrare.