Categorii

Producători

Rate

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, bicicletebucuresti.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind contul lor de pe bicicletebucuresti.ro, comertul electronic(ON-LINE),marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date bicicletebucuresti.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre bicicletebucuresti.ro, pentru desfasurarea si/sau derularea de catre bicicletebucuresti.ro de activitati cum ar fi, comertul electronic(ON-LINE), marketing si de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, bicicletebucuresti.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind starea comenzii si a produselor comandate.

bicicletebucuresti.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul bicicletebucuresti.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

De asemenea, bicicletebucuresti.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Vă informăm că politica de confidențialitate a companiei a fost adaptată la reglementările Regulamentului European privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora. Astfel, aici veți regăsi toate informațiile cu privire la datele cu caracter personal, precum și la colectarea și prelucrarea acestora de către Sedona.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați și vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a gestiona datele personale în mod responsabil. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la orice informație referitoare la acest subiect - specialiștii noștri sunt gata oricând să vă răspundă la întrebări.

Vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos:

Ciobanu Silviu

Str Cernauti nr 18

bicicletebucuresti.ro

0726 672 338