Categorii

Producători

Rate

Site-ul www.BICICLETEBUCURESTI.ro este proprietatea SC OKBIKE SRL. inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/15939/2016 si avand CUI 36807908
Utilizarea site-ului implica acceptarea termenilor si a conditiilor descrise mai jos. Prevederile pot fi modificate fara notificari prealabile

 

1. Introducere:

Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul www.BICICLETEBUCURESTI.ro. In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi serviciile oferite de acest site www.BICICLETEBUCURESTI.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.BICICLETEBUCURESTI.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

 

2. Confidentialitate
S.C. OKBIKE S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www. BICICLETEBUCURESTI.ro si S.C. OKBIKE S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.BICICLETEBUCURESTI.ro si S.C. OKBIKE S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


3. Reguli de utilizare

Utilizatorii site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

- Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
- Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
- Nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest gen
- Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

- Comenzile online procesate pe site-ul www.BICICLETEBUCURESTI.ro vor fi considerate finale si confirmate doar in urma unei convorbiri telefonice cu unul dintre consilierii nostri de vanzari, urmata de o notificare scrisa in acest sens.

 

BICICLETEBUCURESTI.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

BICICLETEBUCURESTI.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a SC OKBIKE SRL.NOTA:Pentru o calitate cat mai buna a serviciului toate datele adaugate sunt verificate periodic de administratorul site-ului www.BICICLETEBUCURESTI.ro, iar daca acestea incalca termenii si conditiile de mai sus vor fi sterse de pe site. 


4.Disclaimer

Firma care reprezinta www.BICICLETEBUCURESTI.ro si realizatorii acestui site nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de stricaciune sau paguba de nici un fel care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti). 

Informatiile ce tin de sectiunile "Review" si "Articole", sunt punctele de vedere personale ale editorilor, membrilor sau vizitatorilor, ele nereprezentand o abordare pur tehnica asupra produselor / serviciilor prezentate. Toate observatiile si comentariile din aceasta rubrica au caracter personal. 

Sectiunile stiri sunt realizate cu respectarea acordurilor scrise, toate materialele distribuite in aceste rubrici fiind preluate din comunicatele de presa sau de pe site-urile oficiale ale producatorilor / furnizorilor de produse / servicii prezentate. 

5. Copyright

Acest site, numele sau si tot materialul inclus  este copyright © OKBIKE SRL (toate drepturile rezervate). 

Materialele sunt destinate uzului personal. Copierea sau folosirea acestora in orice alt scop se pedepseste conform legilor internationale in vigoare. Continutul acestui site nu poate fi folosit in scopuri comerciale, vandut sau inclus in orice alt material sau publicatie comerciala sau necomerciala decat cu acordul scris al autorilor.

 

6. Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului BICICLETEBUCURESTI.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul BICICLETEBUCURESTI.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor BICICLETEBUCURESTI.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

7. Poze

Poza produsului are caracter informativ. In functie de descrierea lui, produsul poate fi diferit fata de poza lui.Pozele produselor sunt informative si nu creeaza obligatii contractuale.

 

8. Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

9. Dispozitii 
BICICLETEBUCURESTI.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.BICICLETEBUCURESTI.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

10. Livrare

 

Livrarea produselor se face prin curier rapid sau direct in magazin. Pentru livrarea prin curier, costurile de transport sunt suportate in totalitate de catre client (plata la destinatie pe documentul de transport) Folosind serviciul de curierat rapid Standard, veti beneficia de livrarea expeditiei intr-un termen mediu de 24-48 de ore din momentul facturarii. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie. Taxa de curier rapid este calculata in felul urmator:

Pentru orice comanda taxa de curier este de 19 lei.

Taxele de curier pot varia in functie de localitate si de marimea coletului. Datele necesare pentru validarea unei comenzi sunt numele destinatarului, adresa completa, numar de telefon, serie si numar de buletin. Taxele de retur sunt suportate in totalitate de client. Expeditiile se vor procesa de Luni pana Vineri (11h00-20h00), Sambata (9-13). On-line se pot trimite comenzi non-stop.

 

11. Informatii despre produse

Imaginile de pe site sunt pentru exemplificare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate din punct de vedere al culorii (clientul va fi informat inainte de a-i fi livrat produsul).
Incercam ca in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, imagini, simboluri, dimensiuni, caracteristici tehnice sa fie cat mai precise. In acest sens, OKBIKE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe site-ul www.
BICICLETEBUCURESTI.ro (acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci).

 

OKBIKE SRL isi rezerva dreptul de a schimba pretul produselor in orice moment. Acest lucru nu se extinde si la preturile produselor din comenzile finalizate sau in curs de livrare. Preturile afisate includ TVA (19%).

 

Unele produse pot avea pe site preturi gresite (stabilite in mod eronat sau neactualizate). In aceste conditii, pretul de achizitie tiparit pe factura va fi cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat nu mai este pe stoc, clientul va fi anuntat in maxim 24 ore.

 

 

 

12. Achizitionarea produselor, refuzarea si anularea unei comenzi

Pentru achizitionarea produselor oferite, clientul este de acord sa furnizeze datele de identificare adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea solicitate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

 

Comanda se poate face direct pe site urmand pasii de comanda, prin email la sportwin.bike@yahoo.com.

 


Dupa comanda, veti fi contactat telefonic/email de un reprezentant al firmei pentru a confirma produsele comandate si datele personale.
Daca observati o eroare in comanda dvs va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum au fost aceastea confirmate telefonic/email.

 


Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care ati confirmat sms/email detaliile comenzii

 

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin telefon/email de motivul refuzului.

 

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda daca:
- informatiile privind produsul comandat au fost introduse pe site eronat: stoc, pret, descriere, etc.
- reprezentantul firmei nu a reusit confirmarea comenzii telefonic sau pe email in termen de 5 zile calendaristice de la data inregistrarii acesteia
- in cazul in care produsul trebuie achitat in avans si plata dvs nu a fost finalizata
- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc.).

 

Anularea unei comenzi se face telefonic sau prin email, inainte ca aceasta sa fie confirmata ca si comanda ferma cu reprezentantii OKBIKE SRL sau sa fie livrata.

 

 

 

13. Plata

- Pentru produsele confirmate ca fiind disponibile pentru livrare, plata se poate face la livrare sau prin virament bancar.

 

- Toate preturile sunt exprimate in RON, contin TVA (19%)

 

 

 

14. Garantia

- Se acorda garantie dupa cum urmeaza:
24 luni pentru biciclete si trotinete
6 luni pentru piese (cu exceptia pieselor casabile, accesoriilor si consumabilelor: becuri, anvelope, camere, saboti frana)
30 zile pentru patine, role si articole fitness

Termenul de garantie curge de la data vanzarii produsului si se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectiunea produsului pana la data repunerii acestuia in functiune. Garantia se refera la repararea sau inlocuirea gratuita a subansamblelor sau pieselor de schimb constatate defecte de catre personalul tehnic autorizat de importator, daca produsul defect se incadreaza in conditiile prezentului certificat.
Daca in perioada de garantie, produsul cumparat de Dvs. se dovedeste a fi defect, din motive de proiectare, executie sau materiale defecte, el va fi reparat/inlocuit gratuit cu conditia respectarii anumitor conditii:

1.1. Produsul sa fie folosit numai in scopul pentru care a fost conceput
1.2. Documentele necesare la prezentarea in unitatea de service sunt: certificatul de garantie si documentul de plata
1.3. Nu fac obiectul garantiei consumabilele sau alte componente cu uzura recunoscuta de fabricant: cauciucuri, camere, saboti de frana, lant, dintii pinioanelor, becuri
1.4. Garantia isi pierde valabilitatea in urmatoarele cazuri:
a. defectarea produselor ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare
b. utilizarea produsului in alte scopuri decat cel pentru care a fost conceput
c. deteriorarea mecanica provocata prin lovirea produsului
d. incendiere, traznete, modificari necorespunzatoare, interventii neautorizate
e. deteriorari de genul zgarieturi, fisuri,rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostiinta vanzatorului in 24 h de la livrare
f. folosirea de piese de schimb neaprovizionate prin firma noastra sau interventia unei persoane neautorizate
g. schimbarea starii originale a produsului: pastrarea in conditii improprii, caderi, actiunea substantelor chimice, corozive etc., precum si a expunerii la intemperii ce pot deteriora produsul
h. utilizarea produsului in alt regim decat cel de uz personal (inchiriere, curierat, competitii etc.).

 

 

 

15. Conditiile de returnare

 

Returnarea produselor

 

 

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G.  34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, exceptie facand produsele cu norme speciale de igiena (proteze dentare etc). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. OKBIKE S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse murdare, ambalaj deteriorat etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

 

Returnarea produselor cu defecte

 

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris sau prezentarea la sediul OKBIKE cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

 

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

 

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor modificate.

 

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

 

Costul de transport rezultat in urma returnarii produselor va fi achitat de catre client.

 

 

 


Nu se accepta returnarea pieselor in cazul in care acestea sunt murdare sau nu sunt in stare perfecta de functionare, daca ambalajul este deteriorat sau lipseste.
Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

 

 

 

16. Datele personale ale clientilor

Datele personale ale clientilor vor fi furnizate in urmatoarele situatii:
- prin inregistrarea ca membru sau transmiterea unei comenzi prin intermediul formularului de comanda
- prin email sau telefonic la transmiterea unei comenzi prin alt canal de comunicare decat site-ul
BICICLETEBUCURESTI.ro.
In toate aceste situatii, clientul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Clientul are obligatia de a ne instiinta imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele acestuia de utilizator.
Datele personale ale clientilor/utilizatorilor vor fi folosite pentru livrarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne pastram dreptul de a manevra datele personale ale clientilor/utilizatorilor pentru statistici interne sau pentru a crea strategii de promovare a unor produse.
Ne pastram dreptul de a monitorza traficul (numarul de vizitatori) de pe site pentru a imbunatati performantele magazinului.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
Modificarea datelor clientilor/utilizatorilor se poate face oricand accesand contul prin logare sau prin email la sportwin.bike@yahoo.com
Stergerea unui cont de acces se face prin transmiterea unei solicitari de stergere a contului pe email de pe adresa de email inregistrata in cont.
Ne rezervam dreptul de a sterge conturile cu date intentionat sau aparent eronate.

 

 

 

17. Accesul /completarea informatiilor de pe site-ul BICICLETEBUCURESTI.ro

Site-ul BICICLETEBUCURESTI.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea OKBIKE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site ca urmare a serviciilor de gazduire.
De asemenea, societatea nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browser-e pentru vizitarea site-ului BICICLETEBUCURESTI.ro.
Utilizatorii site-ului BICICLETEBUCURESTI.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care sunt publicate automat pe site. OKBIKE SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a retrage de pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane si prin transmitere se considera ca utilizatorul confera societatii OKBIKE SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc de comunicare.
OKBIKE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de publicarea / folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

 


BICICLETEBUCURESTI.ro distribuie catre utilizatorii sai comunicari comerciale sub forma de Newsletter. Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul BICICLETEBUCURESTI.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand se poate solicita dezabonarea prin email la sportwin.bike@yahoo.com

 

Abonatii Newsletter-ului BICICLETEBUCURESTI.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele catre care au fost redirectionate aceste mesaje comerciale initiate de BICICLETEBUCURESTI.ro, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document.
In acest context, OKBIKE SRL nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
OKBIKE SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la Newsletter fara o notificare prealabila despre aceasta intentie, daca OKBIKE SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

 

 

18.Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date si altele - este proprietatea OKBIKE SRL si a furnizorilor/partenerilor sai. Folosirea site-ului sau a oricaror elemente enumerate mai sus de catre oricine, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul societatii OKBIKE SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

19. Legaturi cu alte site-uri

Utilizatorii site-ului
BICICLETEBUCURESTI.ro au un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre orice pagina a site-ului BICICLETEBUCURESTI.ro, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru societatea OKBIKE SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri si numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.
In cazul in care site-ul BICICLETEBUCURESTI.ro face referiri la alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dvs daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

20. Dispozitii generale

Informatiile sau opiniile continute de acest site au caracter informativ. Ramane la aprecierea dvs daca luati sau nu in considerare aceste informatii si OKBIKE SRL nu va fi raspunzatoare pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Utilizatorii sunt de acord si accepta ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul site-lui.
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii.

21. Alte informatii utile

Bicicletele pot fi disponibile in mai multe dimensiuni si culori. Pentru a stabili exact dimensiunea bicicletei de care aveti nevoie si culoarea dorita, in cel mai scurt timp dupa efectuarea comenzii, veti fi contactat de unul din reprezentantii societatii.
Disponibilitatea si pretul produselor se pot modifica fara un anunt prealabil in functie de producator. In cazul in care ati comandat un produs indisponibil veti fi informat in maxim 24 ore. In acest caz puteti solicita returnarea imediata a sumei platite in avans dar nu si alte despagubiri. Valoarea despagubirilor SC OKBIKE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de firma de la acest client.